Yinyoga met paarden

Workshop Yin Yoga met paarden & Paardencoaching
Paarden zijn bijzonder en daarom hebben wij speciaal voor jou nu een héle dag met paarden. Ze staan bekend om hun gevoelige, eigenzinnige aard en ze beschikken ook over energetische ‘antennes.’ Ze vangen van alles op waar jij op dát moment mee worstelt en geven dit in hun eigen paardentaal weer terug aan jou. Dit doen ze op hun eigen passende en liefdevolle manier zodat jij weer verder kunt. Hoe mooi is dat.
Vandaar dat bij ons het idee is geboren om jou een hele dag paardenenergie te laten ervaren. We starten de dag met Yin Yoga gegeven door Betty van BijBetty, een ervaren Yin Yoga docent. Wees gerust, je hoeft niet zélf op een paard allerlei houdingen aan te nemen. Dat lukt ons ook niet:-) Tijdens de yogales zijn wij als groep onderdeel van de kudde, veilig in onze eigen afgeschermde ruimte. De paarden lopen om het afgeschermde stuk en maken al contact met ons én wij met hen. Heerlijk zijn en ervaren hoe het is om contact te hebben met paarden terwijl jij in een houding zit of ligt.
Daarna mag jij jouw eigen sessie paardencoaching ervaren. Je hoeft van tevoren geen thema te bedenken waar jij mee aan de slag wilt, maar dit mag uiteraard wel. Daarna ga jij met Tessa van Puur Jij, een ervaren paardencoach, aan de slag waarbij de paarden hun wijsheid aan jou teruggeven in hun eigen taal. Met haar magische paardenkudde worden blokkades doorbroken waar jij, zichtbaar of onzichtbaar, last van hebt. Door hun puurheid kijken paarden voorbij maskers en worden blokkades in jou ‘ontmaskerd.’ Dit zodat jij weer helemaal JIJ mag zijn en jouw licht nog feller mag stralen. Kortom: dit wordt een helende en magische dag!
Deelname is voor slechts 4 pers. om zo een intieme sfeer en kwalitatieve goede dag neer te kunnen zetten.
Tijd: inloop vanaf 9.30 u waarbij we om 10 u beginnen. Rond 16 u sluiten we af.
Incl. lunch, thee/koffie/water, lekkers
Prijs: €125,-
Locatie: Puur Jij, Opperkoatsterwei 17, 9288 GJ Kootstertille
Opgave bij: stalpuurjij@gmail.com (Tessa) of info@bijbetty.nl (Betty)
Organisatie door: Sietske, Tessa & Betty